BKM's ungdomsprogram

Youth Exchange Program

Youth Exchange Program (YEP) er et internationalt tilbud for unge mennesker over 18 år. Det er et dannelsesophold, som normalt varer et år.

Ungdomsprogrammet er for dem, der ønsker at lære mere om Bibelens historie og menighedens tro og lære. Desuden handler det om dannelse, respekt og tolerance gennem samarbejde i et multikulturelt miljø. I praksis beskæftiger man sig med følgende, når man er en del af YEP:

Udveksling

YEP har en række samarbejdsbedrifter rundt omkring i verden, hvor mindre grupper udlejes fra Norge til blandt andet Danmark, Holland, USA og Australien for at arbejde med fundraising.

Overskuddet af dette arbejde går direkte til menighedens missionsvirksomhed.

Sprogundervisning

Gode sprogkundskaber er en vigtig forudsætning for international udveksling, og derfor får deltagerne sprogundervisning. BKM’s internationale hovedsprog er norsk, og på YEP er der fokus på at lære norsk.

Frivilligt arbejde

Frivillighed er en af grundstenene i YEP. Alle deltager frivilligt i ungdomsprogrammet, og det er utrolig givende, når man står sammen, skulder mod skulder og arbejder frivilligt for et fælles mål. Det bygger fællesskab og sammenhold, og samtidig får de unge mennesker værdifulde erfaringer, der kan gavne dem resten af livet.

Fritid

Ved siden af studier og arbejde er det vigtigt at unge mennesker får plads til at være unge, så de kan udfolde sin personlighed, opfindsomhed, energi og entusiasme i et positivt miljø. Man bor sammen med ligesindede i kollektiver, hvor man bliver godt kendt med hinandens personligheder og kulturer. Her bygges der netværk, som ofte varer hele livet. I fritiden er der også fælles samlinger, aktivitetsdage, fester og forskellige turer.

Menu