BKM's egen TV-kanal

BrunstadTV

Brunstad Kristne Menighed (BKM) har sin egen TV-kanal. Siden 1998 har BKM sendt live-tv fra Brunstad, og fra de halvårlige missionsfester, de såkaldte «Brunstadfester». BrunstadTV, som det fremstår i dag, blev etableret i 2010, og var i luften første gang den 2. april 2011.

BrunstadTV er en ikke-kommerciel kanal, der er finansieret ved missionsgaver. Det meste af programindholdet sendes til BKMs medlemmer via Telenors satellit THOR 5. Derudover sender BrunstadTV via online streaming til medlemmer uden for Europa. 

BrunstadTV har også Web-TV med video on demand, og en YouTube-kanal hvor en del af programindholdet publiceret. Mange af programmerne er lavet for børn, og i videoen herunder ses en episode fra serien «Drømmejobbet» (på norsk) hvor Arvid møder mennesker i spændende jobs for at finde ud af, hvad der kan være interessant at vælge.

BrunstadTV’s vision er at formidle positive og gode værdier til børn, unge og familier – et vigtigt medium for at nå ud med information og budskab

En fast stab af ansatte drifter kanalen til dagligt, og den er inddelt i fire teams; redaktion, programproduktion, flerkameraproduktion og distribution. Flere deltagere fra BKM’s ungdomsprogram YEP bidrager også i BrunstadTV’s produktion og drift, ligesom mange af BKM’s medlemmer bidrager med frivillig indsats under store live-events som for eksempel konferencer på Brunstad.

Hovedkontoret og produktionsdelen ligger i Oslo, mens teknikken styres fra Oslofjord Convention Center i Vestfold, Norge.

Flere gange om året afholdes ideworkshops for at skabe bredde og variation i den type programmer, som tilbydes på kanalen. BrunstadTV deltager på flere internationale messer, for at holde sig opdateret i forhold til indhold, teknologi og udstyr.

BrunstadTV har investeret i meget teknik og udstyr som for eksempel store LED-skærme, HD billedkontrol, HD produktionsbus og lignende. Det kræver stadig udvikling og sikker drift at håndtere de komplekse produktioner, specielt under BKM’s store konferencer på Brunstad.

Menu