Hvad er Brunstad?

Brunstad har været BKM’s største og vigtigste samlingspunkt, siden stedet ble købt i 1956. Det ligger ved Tønsberg i Norge, og her holdes der store, internationale konferencer og feriearrangementer. Mange medlemmer kalder Brunstad for Verdens Bedste Sted på grund af den historie, stedet har, de trygge rammer og de stærke venskabsbånd, som er blevet knyttet her. Stedets centrale betydning blev stadfæstet i 2012, da det blev en del af frikirkens navn i Danmark.

Internationale konferencer

På Brunstad er der konferencer i anledning af nytår, påske og pinse, samt om sommeren. Derudover arrangeres stævner for mindre målgrupper – det kan være kvinder, mænd eller børn og unge fra hele verden.

Brunstads konferencesal rummer 6.800 personer, og gudstjenester og events bliver sendt direkte på BKM’s verdensdækkende TV-kanal, så flest muligt kan deltage i den åndelige opbyggelse. Stedet byder også på gode muligheder for fysisk udfoldelse og fællesskab med venner fra mange kulturer og baggrunde.

For at gøre fremtidens konferencer endnu bedre afholdt vi i 2017 en international brainstorming, hvor tusindvis af medlemmer fra 81 frikirker på verdensplan kom med nye idéer. Mange af disse ideer vil i nær fremtid indgå i en gennemgribende fornyelse af konferencerne.

Vores historie på Brunstad

Nedre Brunstad Gård nær byen Stokke i Norge blev købt af BKM i 1956.

Brunstad Gård 1956

I 2002 oprettede BKM Brunstadstiftelsen, som overtog ejerskabet af stedet med det formål at fremme den lære, de værdier og det kristne livsindhold, som grundlæggeren Johan Oscar Smith stod for.

Brunstadstiftelsen har oprettet selskabet Oslofjord Convention Center, som skal drive stedet som en kommerciel arrangementsvirksomhed. Selskabet skal udnytte Brunstads potentiale for indtægter året rundt.

Stedet er et populært valg for store firmaer i Norge, som lejer det til blandt andet konferencer, koncerter og business-events.

Brunstad Kristne Menighed lejer selv konferencecenteret af Oslofjord Convention Center, og fordi vores stævner og sammenkomster stadig afholdes på stedet, er BKM per dags dato selskabets største kunde.

Store 2020-planer

Globalisering og teknologisk udvikling har gjort BKM til en mere international organisation de seneste 20 år. Det gør at behovet for at mødes øger, og flere og flere deltagere ønsker at komme på konferencerne. I disse dage udbygges Oslofjord Convention Center betydeligt, og samtidig forhandler de med BKM om en langsigtet intentions- og rammeaftale for leje af stedet de næste 20 år.

Menu