Sådan samles vi i Corona-tiden


BKM København var vant til tre ugentlige møder, foruden flere ugentlige aktiviteter for børn og unge. Så derfor var det en omvæltning da vi pludselig ikke kunne mødes fysisk pga. COVID-19. Men på trods af pandemiens uønskede tilstedeværelse, så har BKM København alligevel haft et fantastisk år siden Danmarks første nedlukning, med masser af fællesskab, humor, og opbyggelse, og det endda hver for sig.

Læs mere

Grønne planer i BKM Holstebro


I 2019 overtog BKM Holstebro Lægård landbrugsskole, som er blevet nedlagt. Området som hører til landbrugsskolen er på ca. 44 hektar jord. Det er et stort areal og derfor har lokalmenigheden fået hjælp af arkitektfirmaet Bo Christensen og Årstiderne Arkitekter til at komme med forslag til den mest ideelle anvendelse af området. 

Læs mere

Hvad er en deltagermenighed?


På møder og stævner i vores kirkesamfund, er vores medlemmer aktive og deltager i opbyggelsen under gudstjenesterne. Det gør møderne varierede. Med denne artikel vil vi forsøge at forklare hvad det betyder at være en deltagermenighed.

Læs mere

Ungdommens julefest


Tiden var kommet til ungdommens finale på år 2019 – julefesten. Det er festen for gæsten der elsker fællesskab, opbyggelse, humor, sang og mad der går op i en højere enhed.

Læs mere

Pålægger BCC andre deres syn på homoseksuelle parforhold?


BCCs syn på homoseksuelle parforhold gælder kun i vores menigheder og vi har ingen interesse af at blande os i, hvad andre mener om den sag. Vi respekterer alle menneskers ret til at tage personlige valg ud fra de rettigheder samfundet har fastsat.

Læs mere

Børnestævne med leg og moderne formidling


Endelig er børnenes dage under BCCs sommerkonference i gang. I to hele dage skal børnene lege, lytte, konkurrere, opleve, lære og deltage på deres eget børnestævne. Årets team er ‘Jesus er min ven’; et enkelt, men vigtigt budskab.

Læs mere

Hvad skete der egentligt med Johan O. Smiths breve?


Lige siden de unge i BCC havde en spændende temaaften på påskecampen om de breve, som Johan Oscar Smith efterlod sig, har der været stor interesse for temaet. Vi fortæller lidt mere om processen bag fundet af de originale breve, og om at de nu skal udgives i sin helhed.

Læs mere

BKM Holstebro investerer i fremtiden


Brunstad Kristne Menighed i Holstebro er i vækst og har købt 44 hektar jord og 10.000 kvadratmeter bygninger tæt på Holstebro. Det er Lægaard Landbrugsskole som i fremtiden danner rammer for menighedens aktiviteter.

Læs mere

Kvindekonference med deltagerrekord


Det er fjortende år i træk, at BKM arrangerer en egen konference for kvinder i Norge. 4.700 kvinder er samlet fra 38 lande, og der er stort engagement fra deltagerne.

Læs mere

Julefest for unge med kristent budskab


I julen bruger Brunstad Kristne Menighed i København mange ressourcer på at skabe indholdsrige og festlige juleevents, som sætter det kristne budskab i højsædet.

Læs mere
1 2
Menu