Unge mennesker lærer at arbejde


I en maskinhal i Holstebro med rå murstensvægge, har en gruppe unge håndværkere og konsulenter indrettet en lounge-café. Den ligger i den gamle landbrugsskole, som har fået en ny funktion, siden menigheden købte den i 2019. Stilen er industriel vintage. Materialer og interiør er lavet af træ, sten og stål. Det har patina og bærer præg af genbrug. Farverne er naturlige og afdæmpede, men det er energien ikke

Læs mere

80% af danskerne har behov for det åndelige


Danskerne er mere optagede af tro, end man skulle tro. Det viser verdens hidtil største undersøgelse af åndelige behov blandt et tværsnit af befolkningen. Otte ud af ti danskere erkender, at de inden for den seneste måned har mærket mindst ét ”stærkt” eller ”meget stærkt” åndeligt behov.

Læs mere

Camp for unge


Hvorfor tilbyder BUK egentlig ungdomscamps? Hvilken betydning har de for de unge, og hvad går en camp egentlig ud på?

Læs mere

På opdagelse i Bibelen


I slutningen af november deltog børn fra BKM Holstebro i et internationalt undervisningsprojekt. Det nye koncept skal gøre søndagsskolen mere spændende og nutidig for børnene.

Læs mere

En tur værd at vente på


En torsdag i oktober 2022 troppede 200 spændte og forventningsfulde unge, helt ned til 13 år, op i Kastrup lufthavn. Vi skulle til Israel, og det havde vi set frem til i fem år. Læs Theas beretning fra ungdomsturen.

Læs mere

Alle fortjener en tryg barndom


En opvækst i Brunstad Kristne Menighed (BKM) skal være præget af kærlighed og omsorg. Alle børn med tilknytning til BKM skal kunne se tilbage på en lykkelig barndom, uanset hvilken livsvej de måtte vælge senere i livet.

Læs mere

Tweens Club skudt i gang med succes


Hver anden tirsdag kan drenge og piger fra 10-12 år gå i Tweens Club i BKM København. Klubben tilbyder spændende aktiviteter på tværs af alderstrin og køn samt en tweens-fest to gange om året. Billedet er fra opstartsfesten i august 2022.

Læs mere

Sådan samles vi i Corona-tiden


BKM København var vant til tre ugentlige møder, foruden flere ugentlige aktiviteter for børn og unge. Så derfor var det en omvæltning da vi pludselig ikke kunne mødes fysisk pga. COVID-19. Men på trods af pandemiens uønskede tilstedeværelse, så har BKM København alligevel haft et fantastisk år siden Danmarks første nedlukning, med masser af fællesskab, humor, og opbyggelse, og det endda hver for sig.

Læs mere

Grønne planer i BKM Holstebro


I 2019 overtog BKM Holstebro Lægård landbrugsskole, som er blevet nedlagt. Området som hører til landbrugsskolen er på ca. 44 hektar jord. Det er et stort areal og derfor har lokalmenigheden fået hjælp af arkitektfirmaet Bo Christensen og Årstiderne Arkitekter til at komme med forslag til den mest ideelle anvendelse af området. 

Læs mere

Hvad er en deltagermenighed?


På møder og stævner i vores kirkesamfund, er vores medlemmer aktive og deltager i opbyggelsen under gudstjenesterne. Det gør møderne varierede. Med denne artikel vil vi forsøge at forklare hvad det betyder at være en deltagermenighed.

Læs mere
1 2 3
Menu