Ungdommens julefest


Tiden var kommet til ungdommens finale på år 2019 – julefesten. Det er festen for gæsten der elsker fællesskab, opbyggelse, humor, sang og mad der går op i en højere enhed.


Tekst: Mathias Pedersen / Foto: CPH Framers

God stemning

Foyeren sitrede af spænding fra de forventningsfulde, velklædte og velfriserede unge mennesker. Deres forventninger blev nok indfriet, for lokalet på Tårnfalkevej præsenterede sig fra sin fineste side og bød på alkoholfri velkomstdrinks, inden vi trak ind i salen.

Carina og Jeppe bød velkommen, og som aftenens værter førte de os friskt, sjovt og sikkert igennem aftenen.

Festen startede med en temafilm som viste hvordan vi kan vælge mellem at gøre Guds vilje og min egen vilje. Forstander Emil Borch fulgte op på filmen med at fortælle, hvordan det virker i praksis.


Når man er 13 år, starter man i ungdomsflokken, og de nye blev budt velkommen ind i det fælleskab som er blandt de unge. Foto: CPH Framers

 

Forkæles af de voksne

Bag kulisserne og inde i køkkenet arbejdede en mindre hær af tjenere og kokke over ungdomsalderen, hvis mission tydeligvis var at forkæle ungdommen. Det lykkedes til perfektion. De lagde ud med varm og velsmagende græskarsuppe til forret. Til hovedret var det rigtig dansk julemad og vi fik os en fantastisk jule-kulinarisk oplevelse.

Aftenens underholdning kom i en lind strøm med både flotte musikalske indslag, men også med awardshow, legen der altid får salen op at køre – nemlig pakkelegen. Efter at have tanket op med Prebens pølser, fortsatte afterpartyet, med dans om juletræet og sjovt late, late, late show med drengene.

Alt i alt en samlende aften for ungdommen i en god og opbyggelig atmosfære.
Tak til alle som har arbejdet for at få denne fest på benene.

Del :
Relaterede artikler
Menu